Numera är det faktiskt ganska billigt att köpa hushållsnära tjänster.

Numera är det faktiskt ganska billigt att köpa hushållsnära tjänster. Tack vare det så kallade RUT-avdraget kan den som betalar för städning med mera göra avdrag på skatten. Resultatet är att fler och fler hyr in professionell hjälp. Om det här låter intressant, beställ i så fall en provstädning från Rent Hemma. Du kan göra det direkt på vår hemsida, http://www.renthemma.se. Om du föredrar att kontakta oss direkt så finns vi tillgångliga på telefonnummer 08-120 509 10 samt e-post, info@renthemma.se. Ytterligare information kan du även hitta på vår Facebook-sida, www.facebook.com/renthemma.

Rent Hemma har sin bas i Stockholm och vi erbjuder förutom städning även tvättning, strykning och fönsterputsning till privathushåll i hela storstadsområdet så långe adressen finns i anslutning till kollektivtrafiknätet. En provstädning kostar bara 99 kronor i timmen (efter RUF-avdrag) och är inte bindande. Om du bestämmer dig för att du inte vill ha regelbunden service betalar du endast för provtillfället.

Rent Hemma erbjuder ett flertal olika abonnemang: städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning. Vår taxa är 149 kronor i timmen under måndagar och tisdagar, och 169 kronor i timmen från onsdag till fredag. Om du anlita Rent Hemma kan du sköta de flesta ärenden via hemsidan och slipper således sitta och vänta i telefonköer. Under fliken ”Kundsidor” sköter du ombokningar, avbokningar, avslutning av abonnemang och annat. Här anmäler du även eventuella klagomål. Den som är missnöjd med utförd service ska rapportera detta inom 24 timmar. Vi återkommer inom ett dygn under vardagar. Besök oss på www.renthemma.info och läs mer om vad vi kan erbjuda!

No related posts.