Allt du behöver för att göra din segling till ett snyggt och säkert äventyr.

Hos Seglarshoppen finns allt du behöver för att göra din segling till ett snyggt och säkert äventyr. I denna onlinebutik kan du hitta skor, kläder, seglaraccessoarer, seglartillbehör och flytvästar.

De kvalitetsplagg som säljs hos Seglarshoppen är särskilt anpassade för att passa livet till sjöss. Några av de välkända märken som finns här är Gill, Musto, Helly Hansen, Sail Racing kläder och Pelle P.

Trots att Seglarshoppen bara har välkända varumärken med ett gott rykte så är deras mål att det skall vara prisvärt att handla hos dem. Ofta är priserna billigare än i andra butiker eftersom de kan spara in kostnader på att vara en onlinebutik.

Seglarshoppen säljer skor och stövlar för både dam och herr. Det är viktigt att de skor du har när du seglar ger ett bra grepp även på blött underlag. Många seglarskor har därför halkfria sulor.

När det gäller flytvästar så hittar du dem i kategorin säkerhet på Seglarshoppens hemsida. Vid köp av flytväst är det viktigt att tänka på att du får en väst som är anpassad efter kroppsvikten hos bäraren.

Det finns en särskild kategori med sjöställ på Seglarshoppen. Ett sjöställ som står emot vind och väta är en viktig investering för att hålla värmen även vid sämre seglarväder. Sjöställen som säljs hos Seglarshoppen är uppdelade efter olika typer av segling.

I kategorin ställ så hittar du även fleeceprodukter och våtdräkter. De våtdräkter som säljs hos Seglarshoppen ger extremt skydd mot kyla samtidigt som de är bekväma.

Seglarshoppen erbjuder många accessoarer som är nödvändiga för segling men också tillbehör som kan göra din marina stil komplett. De säljer bland annat kepsar, solglasögon, väskor och seglarhandskar.

Seglarshoppen vill att det ska vara enkelt att handla hos dem och att du som kund skall vara nöjd i hela försäljningsledet. Skulle du ångra ditt köp så ger Seglarshoppen fria returer och 30 dagars öppet köp.

No related posts.