Är hyra av dator framtidens sätt att ha dator?

Är hyra av dator framtidens sätt att ha dator?
Frågan är intressant med tanke på tidens utveckling. Fler och fler funktioner förflyttas ut på internet. Vi är trötta på datorer som kraschar och information som försvinner. Idag är det fler och fler som väljer att lagra allt på internethårddiskar och bara använda datorn som en bearbetare av information – och inte en lagrare av information. ex p http://www.laptopbolaget.se/.

Det finns till och med alternativ på nätet där du har ett helt operativsystem på nätet: CloudMe.
Det blir färre och färre orsaker att äga din egen dator – då allt som är personligt och särskilt för dig, har du redan flyttat ut på nätet.

I en nära framtid kan du flytta dig mellan olika datorer och ändå komma åt precis allt du vill med de program och inställningar du brukar använda. Om du är på stan och vill ha tillgång till din dator kanske du inte behöver släpa med dig din bärbara dator med 3G, utan kan gå in i de flesta butiker och hyra en dator en stund.
Detta är dock bara ett sätt att tolka tidens gång. En annan trend är raka motsatsen. Om man tittar på Apples produkter så satser de mycket hårt på ägandet av dator och teknik – trots att mycket av informationen flyttas ut på internet. Där är ägandet av en av deras produkter oerhört centralt och tanken på att inte äga sin dator ligger långt bort.
Vill du läsa mer om att hyra dator kan du gå in på www.laptopbolaget.se.

No related posts.