Balkong, ett ansiktslyft på fasaden

Balkong, ett ansiktslyft på fasaden
I den gamla fastigheten som du bor i känns det som om det är dags för ett ordentligt ansiktslyft. Ett bra sätt att göra detta på är att skaffa balkonger. En balkong är fastighetens skyltfönster, det folk ser vid första anblick. Vackra balkonger som sprakar av färgrikedom och kreativitet kan ge vilken fastighet som helst en kick. Men det finns så många alternativ att välja mellan att man kan bli vimmelkantig av alla beslut. Då är det bäst att vända sig till en firma som utvecklar balkonger och kan bedöma vilken balkong som kan tänkas framhäva ditt hus så vackert som möjligt.

Oroar du dig för att balkonger innebär påfrestningar för fastigheten ska du tänka en gång till, för med rätt konstruktion behöver detta inte vara fallet. Företaget Fästeb Bygg AB som finns i Stockholmsregionen, har många års erfarenhet och erbjuder kostnadsfria platsbesök. Det innebär att personalen kommer till din fastighet och undersöker vilka möjligheter som finns. Därefter får du tips och en kostnadsoffert. Om du är bostadsrättinnehavare kan du tillsammans med andra boende gå ihop för att göra ett större inköp, och då utgår du från det pris som företaget föreslagit. Nu återstår bara det roliga – att bestämma hur din balkong ska se ut. Har du bestämt dig?

Du kan besöka Fästeb Bygg AB:s hemsida www.fasteb.se för att få mer inspiration och information. Här kan du dels läsa om hur processen går till från idé till färdig balkong och dels titta runt i deras bildgalleri.

No related posts.