Blir det mycket övertid på jobbet? Ä

Blir det mycket övertid på jobbet? Är det stressigt till tentan? Stundtals har vi helt enkelt mindre tid att utföra alla vardagssysslor. Då är det bekvämt att ha en microvågsugn. Middagen är klar på några minuter. Med dagens moderna modeller behöver du dessutom inte kompromissa om smaken. Läs mer om den senaste generationen microvågsugnar på http://www.microvågsugn.se.

Historiens första microvågsugn togs fram redan 1947 av amerikanen Percy Spencer, som jobbade på elektronikföretaget Raytheon, som levererade komponenter till vapenindustrin. Av ren slump upptäckte Spencer att elektromagnetiska vågor i hög frekvens hade förmågan att påverka matprodukter. Han gjorde en mängd tester på choklad, popcorn och ägg innan han så småningom tod fram en prototyp och sökte patent.  Spencer döpte den första microvågsugnen till ”Radarange”. Den var en koloss på 340 kilo. Som tur är har tekniken gått framåt en snabb takt sedan Spencers dagar. Idag finns det till och med minimicovågsugnar för de som är trångbodda.

Idag finns det enorm märken och modeller på marknaden. Om du letar efter en funktionell och smakfull modell, ta då en närmare titt på Kenwood K23GSS11. I nuläget finns den från 1 395 kronor. K23GSS11 är läckert designad i rostfritt stål. Valfrihet är alltid bra, men samtidigt blir det allt svårare för den enskilde konsumenten att hålla koll. Nu finns det experthjälp att tillgå. Använd dig av den kostnadsfria konsumenttjänsten www.microvagsugn.se. Här kan du läsa allt om olika modeller och jämföra priser. Vi har även samlat in en mängd tips och råd för att förenkla ditt e-handlande.

No related posts.