Ett enklare sätt att rekrytera kunder

Ett enklare sätt att rekrytera kunder
I dag är det vanligaste sättet att hitta nya kunder att marknadsföra sin produkt för att skapa ett intresse, tillhandahålla produkten via butik eller annan försäljningskanal för att sedan sälja produkten. Detta är en ganska lång, tidskrävande och ofta väldigt dyr process. Men utan den har du oftast inte kommit någonstans alls.
Ett enklare och ofta billigare sätt som blir allt vanligare idag är att köpa så kallade leads. En lead är helt enkelt kontaktuppgifter till en person som redan uttryckligen visat intresse att köpa en produkt lik den du säljer.
Leads samlas ihop (genereras) av företag som är specialiserade på detta. De jobbar numer vanligtvis över Internet och använder olika Internetmediala tekniker för att samla ihop dem. Därefter kan du som företagare köpa dessa kontaktuppgifter och ta direktkontakt med någon som med stor trolighet vill köpa din produkt.
Ett företag som säljer leads är Leadstore. Just nu fokuserar de endast på att generera leads åt företag som säljer viktminskningsprodukter eller som letar efter människor som vill tjäna extra pengar. Www.leadstore.se säljer leads i olika stora paket och lämnar vissa kvalitétsgarantier på att leadsens kontaktuppgifter fungerar och att personen bakom är myndig.

No related posts.