Fördelarna med att hyra en byggstädfirma

Fördelarna med att hyra en byggstädfirma

För ett år sedan köpte vi ett vackert 20-tals hus. Både jag och min make är stora fans av dem, och vi hade alltid velat bo i ett. Då det var i behov av renovering anlitade vi en firma som hjälpte oss med detta. Förra månaden var det helt färdigrenoverat enligt våra behov och önskemål. Men när vi kom dit, fanns det en hel del oreda kvar för oss att städa. Eftersom att jag redan var upptagen i planeringen av flytten och packande så verkade detta vara en extra börda för mig. Jag bad min man att leta efter något tillförlitligt och ekonomiskt byggstädningsföretag.

En vän till honom rekommenderade http://www.byggstädning.org. Vi kontaktade ett företag i närheten av vårt område, som vi hittade på denna webbplats och som hyrde sina tjänster för ganska rimliga priser.

Vid denna tidpunkt var jag inte längre så entusiastisk över mina planer med huset som jag hade varit innan. Detta eftersom jag inte hade fått den känslan jag hade förväntat mig efter renovering. Men lyckligtvis, när vi körde till huset efter att byggstädfirman hade avslutat sitt jobb, väntade en trevlig överraskning på oss. Huset var gnistrande vackert. All lera och damm var borta! Inte bara det att exteriören av huset var vackert, interiören var också skinande ren! Människorna på byggrengöringsföretaget hade städat med  sådan detalj som vi aldrig skulle ha ens tänkt på.

Nu var huset klart för oss att bosätta oss i. Och återigen började jag planera inredningen!

No related posts.