Funderar du på att anlita ett städföretag?

Funderar du på att anlita ett städföretag? Bor du i Storstockholm ska du kolla in Rent Hemma. Genom en välskött organisation, och möjligheten för dig som kund att göra RUT-avdrag, så kan Rent Hemma erbjuda städning av bästa kvalitet till ett mycket lågt pris.

Rent Hemma erbjuder provstädning för 99 kronor i timmen. Därefter ligger priserna på 159 till 189 kronor i timmen, beroende på vilken veckodag du vill få städat samt vilken typ av städning det rör sig om.

Du väljer som kund själv då du vill få besök av Rent Hemma. Antingen kan du boka in Rent Hemma en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka. Likaså kan du själv ange vilka städmoment som du vill få utförda. Skulle du inte ha några särskilda preferenser så kommer Rent Hemma att utgå från en generell ”Städlista”, som du hittar på företagets hemsida, Renthemma.se.

Vidare är det bra att känna till att Rent Hemma har en ansvarsförsäkring, vilket innebär att du som kund alltid kan känna dig helt trygg. Dessutom har alla som arbetar för Rent Hemma tidigare städerfarenhet hos privatpersoner samt genomgått en noggrann rekryteringsprocess.

Rent Hemma är också ett mycket miljömedvetet företag. Företagets miljöpolicy innebär att alla tjänster ska utföras med en så liten påverkan på miljön som möjligt. På företagets hemsida hittar du också referenser från ett flertal av företagets nöjda kunder. Anlita Rent Hemma – boka din första städhjälp redan idag!

No related posts.