Gå in på Låna-pengar.at

Att på egen hand jämför olika långivare kan vara en segdragen och ganska tröttsam process. Låt istället den fristående tjänsten Låna-pengar.at göra jobbet åt dig.

Du behöver bara gå in på http://www.låna-pengar.at och fylla i din en vanlig låneansökan. Sedan jämför Låna-pengar.at 17 olika aktörer som finns på marknaden. Vad kostar det att använda sig av Låna-pengar.at? Svaret är ingenting.

Via Låna-pengar.at kan du teckna ett lån på upp till 350 000 kronor utan säkerhet. De typer av lån som Låna-pengar.at erbjuder är billån, bolån och privatlån.

Billån erbjuds med en ränta från 4,55 %, privatlån från 4,25 % och bolån från 3,70 procent. Med andra ord är det mycket fördelaktigt att använda sig av Låna-pengar.at.

När du ansöker om lån via Låna-pengar.at så görs en sedvanlig kreditprövning. För att lånet ska beviljas krävs det att du är 18 år fyllda, saknar skuldsaldo och har en fast bostad i Sverige.

Vidare måste du ha en inkomst av tjänst, eller pension, som överstiger, 8 333 kronor i månaden. Genom att ha en medsökande så ökar dina chanser att få låneansökan beviljad.

Läs mer genom att surfa in på Låna-pengar.at. Skulle du ha några frågor så kan du också ta kontakt med kundtjänst som har öppet dygnet runt. Att använda sig av Låna-pengar.at är ett klokt val, som du inte kommer att ångra.

No related posts.