Har du fått återfall till pokerbordet

Om du har en historia med alldeles för många timmar vid pokerbordet och alldeles för många förlorade pengar till motspelare – då är det en god idé att fortsätta hålla sig borta från bordet.
Men om du känner att behovet är stort och du vill ha hjälp att bestämma hur du ska göra – då kan du låta kortleken leda dig. Varje kort i kortleken har en egen betydelse och kan vägleda dig både i spelet och i om du alls ska spela. Ett kort som kan berätta för dig att du ska börja spela igen är spader två. Detta är ett kort som betyder återupptagna relationer – vilket i detta fall syftar på pokerspel. Spader två innebär också “ett mindre hinder” vilket kan innebära att du kommer att förlora ännu mer tid och pengar eftersom du fortfarande är upprörande dålig på att spela poker.
Så skippa övernaturligheter där du ändå bara får de svar du själv vill ha och ta det svåra beslutet. Är du dålig spela inte. Om du inte kan låta bli att spela – se till att bli bra. Öva, öva, öva. Lägg ner energin att lära dig strategier, att läsa människor, kalkylera och konsekvensanalysera. Och att spela systematiskt, lugnt och utan att dras med. Då har du chans att vinna i spel – inte annars.
Vill du lära dig hur du spelar på riktigt – i stället för att förlora dig bort i drömmar – gå in på pokerbonusen.se

No related posts.