Hur du identifierar oseriösa flyttfirmor

Flyttning innebär mycket mer än att bara packa och bära lådor. Därför måste din flyttfirma visa både kompetens och ansvar. Att flytta ett företag kan vara en stor och svår process, och då måste du anlita rätt företag. För att hitta rätt flyttfirma för ditt ändamål måste du identifiera de icke-professionella och oseriösa flyttfirmorna. Du kan lära dig att identifiera dem genom att följa dessa tips.

När flyttfirman inte erbjuder eller samtycker till en inspektion av ditt företag på plats, bör du iaktta försiktighet. En oseriös flyttfirma kan försöka ge en uppskattning över telefon eller internet. Dessa uppskattningar låter ofta för bra för att vara sant.

Flyttfirman kan kräva kontant eller en stor insättning i förskott innan flytten. Detta är inte ett normalt tecken. När flyttfirman hävdar att alla varor och prylar omfattas av deras försäkring, måste du kontrollera det först.

Företagets hemsida kanske inte har någon lokaladress och saknar information om licensiering och försäkring. Om kontor och lager är i dåligt skick, bör du inte lita på företaget.

På flyttdagen, om en hyrd lastbil ankommer istället för en lastbil med företagets logga, måste du vara försiktig med situationen. Framför allt, om det inte känns rätt sedan tidigare, är det förmodligen inte det heller.

Kanske blev du lite nyfiken av innehållet i den här texten och vill veta mer om hur du får bra hjälp med att flytta ditt företag. Mycket av den information du söker bör du hitta om du går in på företagsflytt.com och kollar runt. Mer fakta här

No related posts.