Hur man gör trägolv äldre

En snygg och genomtänkt möblerad våning är trevligt, men anblicken av ett äldre trägolv är lika vackert att visa upp. Åldrade våningarna med repor och fläckar andas rustik och vintageskönhet. Denna variant är ju även perfekt för hushåll med barn och husdjur, där man ändå inte kan undvika att nöta golvet.

Känslan av åldrade golv är lätta att uppnå – även om de är ganska nya. Det naturliga sättet att uppnå vintagekänsla på ett golv är helt enkelt att låta det nötas naturligt i 100 år. Men det finns sätt att uppnå känslan mycket snabbare.

Skaffa dig lite inspiration genom att besöka en historisk byggnad, eller någon plats som har åldrat trägolv. Efter det, prova några vanliga metoder för att få det utseendet.

Du kan göra fläckar för och skapa ett falskt mönster. En expertlackerare kan göra detta åt dig. Det är som att göra schablonering av ett önskat mönster. Täta det sedan med två lager snabbtorkande halvblank polyuretan. Försök att imitera känslan av åldrande trä genom att rulla en påse fylld med metallskruvar och muttrar på golvet, eller gnugga med sandpapper. Effekten kommer att ge små repor som ser snyggt ut om man gör det med omsorg.

Att skada ditt golv har aldrig ser så bra ut.

Det finns mer att läsa för den som är intresserad av golvläggning. Mer information om detta kan du läsa om du surfar in på www.golvläggning.com och titta runt där. Där hittar du mer att läsa och mycket information om ämnet. Läs mer på : http://www.golvläggning.com/golvl%c3%a4ggning-g%c3%b6teborg/

No related posts.