Hur man tar bort dålig lukt från luftkonditioneringen.

Hur man tar bort dålig lukt från luftkonditioneringen.
Använda inte starka vätskor eller skummande städpreparat för att ta bort dålig lukt från luftkonditioneringsanläggningar:
För att ta bort smuts och lukt helt, spraya ett städmedel in i enheten och låt det verka under en längre tid. När du är säker på att smutsen har mjukats upp, spolar du ur enheten med rent vatten. När vattnet som kommer ur är lika rent som det som sprutas in, då är enheten ren och den kommer inte längre att sprida dålig lukt. Låt de olika delarna torka innan du sätter på luftkonditioneringen.
Rengör även kondensvattenledningen: den är ansvarig för att släppa ut fukten som bildas genom en luftkanal från ventilationsaggregatet. Den är benägen drabbas av mögelbildning som orsakar dålig lukt. När du har hittat kondensvattenledningen, rengöra den med
blekmedel och vatten tills de dåliga materialen är grundligt avlägsnade. Låt den därefter torka helt innan du sätter
tillbaka den i enheten. Rengör även droppskålen för att vara säker på att all dålig lukt försvinner från luftkonditioneringen. Även om dessa städrutiner kan göras av dig själv, är professionell städning periodvis viktig. Dålig lukt innebär att bakterier har bosatt sig i ditt luftkonditioneringsaggregat. Att hålla din luftkonditionering luktfri öka chansen för ett hälsosamt liv.

Om du inte får bukt på odören, kanske det är dags att anlita en professionell firma som gör jobbet. De har oftast lång erfarenhet av liknande arbeten och kan snabbt och lätt lokalisera problemet och har verktyg och medel som ordnar problemet. Och du och dina anställda kan i stället fokusera er på det ni är bäst på. Ert arbete.
Vill du har tips på bra firmor som gör denna sorts arbete kan du gå in på kontorsstädning.org och lär dig mer – samt jämför olika företags priser med varandra så att du kan spara pengar till ditt företag.

No related posts.