Letar du efter en firma som kan polera din båt?

Letar du efter en firma som kan polera din båt? Bor du i Stockholmstrakten? Då är Djursholms båtvarv det ultimata alternativet. Den välrenommerade firman har varit familjeägd sedan starten 1935. Och hos Djursholms båtvarv förenas kunskap och tradition.

När du lämnar in din båt för polering så tvättas och poleras den upp med en lämplig polish. Därefter förseglas ytan med vax. Om så behövs så kan rubbing genomföras innan polering. Med hjälp av en omgång polering så blir den gamla och lite slitna båt som ny.

Att boka in sig och sin båt för polering hos Djursholms båtvarv i Stockholm går mycket snabbt och smidigt. Allt du behöver göra är att surfa in på företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se, och fylla i ett formulär. Personalen som arbetar på Djursholms båtvarv är väldigt snabba med att återkoppla.

Hur tar man sig till Djursholms båtvarv? Ja, båtvarvet ligger ute på ön Stora Skraggen. Och är det så att du ankommer i den båt som du vill ha polerad så kan du få skjuts med varvsbåten som går tillbaka till fastlandet. Varvsbåten går mellan nio på morgonen och fem på eftermiddagen, varje dag.

Värt att känna till om Djursholms båtvarv är att företaget erbjuder ett flertal andra servicetjänster, förutom polering. Hos Djursholms båtvarv kan du bland annat lämna in båten för motor- och drevservice för båt och bottenmålning av båt.

Saknar din båt ett hem över vintern? Självklart kan Djursholms båtvarv erbjuda förvaring. Gå in på hemsidan för att se vilka alternativ som står till buds. Visste du förresten att Djursholms båtvarv också arbetar med försäkringsärenden båt?

Efter att du anmält skadan på din båt hos ditt försäkringsbolag så kan du vända dig till Djursholms båtvarv. Företaget samarbetar med de allra flesta försäkringsbolagen.

På djursholmsbatvarv.se hittar du mängder av matnyttig information. Skulle det vara så att du har en fråga du inte får svar på där så kan du självklart ringa på 08-755 19 09 eller mejla på info@djursholmsbatvarv.se. På hemsidan finns också en praktisk chattfunktion.

No related posts.