Lever du ett aktivt liv i Uppsala med mycket träning?

Lever du ett aktivt liv med mycket träning? Kom ihåg att träning inte bara handlar om att pusha kroppen så långt det går. För att du ska kunna leva ett aktivt liv, även på lång sikt, så krävs det att du också tränar rätt.

Det är lätt hänt att idrottare drabbas av olika skador relaterade till sitt utövande. Och när det händer kan en sjukgymnast komma in i bilden och spela en avgörande roll för rehabiliteringen, men också ge konkreta och lättbegripliga tips som minskar risken för skador längre fram.

Är du boende i Uppsala och i behov av en Uppsala sjukgymnast, kan du med fördel söka dig till företaget Rehabfysio, som drivs av Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast. Katjas sjukgymnastikmottagning hittar du på Actic Svandammen, i Uppsala.

Rehabfysio är en mottagning som är inriktad mot idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT). Företaget är anslutet till Uppsala läns landsting och som besökare betalar du endast 150 kronor, oavsett om det handlar om ett nybesök eller ett återbesök.

Frikort gäller och du behöver inte ha någon remiss med dig. Är du under 20 år så går du dessutom gratis till Rehabfysio. Skulle du vilja komma i direkt kontakt med Rehabfysio och Katja Kvarnström? Då ringer du 070-383 29 94 eller mejlar till rehabfysio@gmail.com. Du kan också göra en tidsbokning direkt via företagets hemsida, rehabfysio.se.

Några av de behandlingar som Rehabfysio kan erbjuda dig är: ledmobilisering, behandling av det perifera nervsystemet, mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia, akupunktur och ”dry needling”, tejpning, elbehandling (TENS och NMES) samt specifik anpassas träning.

Katja Kvarnström har arbetar som sjukgymnast sedan 2010 och innan hon öppnade eget arbetade hon bland annat på Idromed i Skellefteå, Årsta vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala.

No related posts.