Ritualen som ger dig garanterad vinst i poker

Du kanske har sett idrottare göra vissa specifika ritualer innan de ska göra en prestation. Ibland kan det var av rent religiös karaktär – som att kyssa ett kors eller göra korstecknet – eller så kan det vara komplicerade rörelsemönster som nästan får en att tänka på en person med tvångshandlingar. I Sverige var höjdhopparen Staffan Olsson ett bra exempel på det. Men så gick det också väldigt bra för honom. Allt tack vare hans rituella rörelser. Ofta handlar det om att hitta rätt rörelsemönster för just den sport eller aktivitet man just då utövar. Många idrottare har provat sig fram genom åren tills de träffat rätt. Men faktum är att många av dessa rörelsemönster är standardiserade men ganska okända. En del vetenskapsmän förnekar dess verkning – trots att resultatet visat sig tydligt, gång på gång. Se exemplet Staffan Olsson.
Poker är också en aktivitet där rätt rörelsemönster kan ge stor vinst. Om du kliar dig bekymrad på hakan, torkar svetten ur pannan och trummar nervöst med fingrarna på bordsskivan – så kommer detta leda till att din möjlighet för att antingen vinna eller förlorar ökar.
Vilket inte betyder någonting – för detta är bara båg.
Staffan Olsson vann i höjd för att han övade i tusentals timmar på att hoppa höjd. Han kämpade hårt, beräknade, kalkylerade och vann. Och skaffade sig rätt kunskap. Det samma gäller för poker. Rätt kunskap kan du hitta på www.pokerspelarna.se. Resten är din egen slitsamma kamp mot vinst.

No related posts.