Samsung RC530

Tänker du satsa på en ny dator? Ja, varför inte. Ny teknik kommer ständigt och till den ny mjukvara – så den dator du sitter på är statistiskt sett redan väldigt föråldrad. Och när du tänker på en ny dator; är det en stationär eller bärbar dator du tänker på? Troligen en bärbar va. De flesta gör det. Idag är det betydligt vanligare att man köper en laptop än en stationär dator. Fördelarna med en laptop är så många fler än en stationär. Prestandan är nästan lika stor och priset nästan lika lågt – men friheten och flexibiliteten är så mycket större. Så det är inte konstigt att det säljs så många fler laptops. Men sen då? Sen ska du välja ut en laptop av alla de tusentals modeller från massvis av märken som finns på marknaden. Man kan tappa sugen för mindre.
Men om du börjar ditt letande på www.laptops.se har du en bra start. Här har man samlat ihop bärbara datorer utifrån över 2 000 recensioner på nätet. I tre olika prisklasser presenteras datorer med toppresultat.
I mellanklassen finns tillexempel Samsung RC530. I denna dator hittar du förutom den senaste och mest avancerade tekniken – i form av Intel Core processor och Windows 7 Home Premium samt Samsungs unika fast start teknologi.
Med SRS Premium Sound och 3D Enhanced Acoustic Chamber System får du ett realistiskt 3D-surroundljud med intensivt djup och klarhet. Med högupplöst och bakbelyst LED-skärm i 16:9-format blir bilden på en Samsung RC530 fantastiskt bra.

No related posts.