Stridsvagnssäkert bagage från Titan

Stridsvagnssäkert bagage från Titan
Titan är ett tyskt företag som de senaste åren slagit sig fram på marknaden inom bagagetillverkning och försäljning. Genom att kombinera tysk teknik, innovativ design och traditionellt hantverk har med sina lätta och hållbara material lyckats skapa sin plats i branschen.

Företaget Titan utgår från sin fabrik nära München i Tyskland där de med toppmodern teknik jobbar med material som 100 % ren, virgin polykarbonat – samma material som används för att göra skottsäkra glas, vilket leder tankarna till stridsvagnskvalité. Vilket inte är så dumt när man pratar om hållbart bagage. Nyligen har deras design och teknik bearbetats med resultatet att hållbarheten höjts ytterligare – samtidigt som vikten minskat med 30 %.
Titan emottog 2010 första plats inom Rese-och Businesskategorin på internationella Lädervarusmässan i Offenbach i Tyskland.

Om du blir nyfiken på Titans väskor så behöver du inte tveka innan du satsar på att köpa in en. Men givetvis vill du komma undan så billigt det bara går. Samma kvalité – men ett lägre pris. Då rekommenderas du att besöka www.resvaskor.eu. Här hittar du inte bara resväskor från Titan, här finns väskor från 117 olika varumärken. Bland klassiker som American Tourist och Samsonite hittar du även resväskor från nyare och innovativa väsktillverkare. Här finns barnväskor, datorväskor, ryggsäckar och en hel flora av olika sorters väskor. Fokus ligger givetvis på resväskor och bagage. Så skulle du mot förmodan inte bli sugen på Titans väskor, så finns det en hel del annat att florera bland – så du hittar det bästa för dig.

No related posts.