Sveriges Bingohallar: Kinna

Vad är motsatsen till Kina? Jo – Kinna.
Kina har en och en halv miljard invånare. Kinna har fjorton tusen. Det betyder att det finns 107 142 kineser för varje Kinnes. Kina har den mytomspunne kommunistiske ledaren och politikern Mao Tse Tung. Kinna har John Ericsson i Kinna, “Kinna-Ericsson”, politiker, tidigare statsråd, riksdagsman och ledamot i socialdemokraternas partistyrelse.
I OS i London 2012 tog Kina 88 medaljer, varav 38 guld. Kinna har Johan Larsson – fotbollsspelare i IF Elfsborg. (Vilket kanske inte är så illa med tanke på att Elfsborg vann allsvenskan 2012).
Men i alla fall. Så konstiga saker man jämför sig med. Kinna har väldigt mycket att vara stolta över – och att jämföra sig med Kina är bara löjligt.
I internetbingos tidevarv kan Kinna till och med stoltsera med en egen bingohall – och det vill inte säga lite – med tanke på med vilken kraft internetbingon slagit in över Sverige, vilket gör det svårt för alla bingohallar att hålla sig kvar.
Bingohallen i Kinna drivs av Idrottens bingo och har en fin och ljus rökfri lokal på markplan med stora parkeringsmöjligheter precis utanför dörren. De erbjuder Bingospel både på pappersbrickor och på bingoterminaler.
Men kanske föredrar du att spela bingo på nätet  – i Kina. För det är ju det man kan göra på nätet; röra sig över hela världen och interagera med vem som helst – när som helst. Så varför inte bingo i Kina. Gå in på www.bingospelare.se och kolla hur du går till väga.

No related posts.