Under år 2012 beräknas 166 miljoner surfplattor ha sålts i världen.

Under år 2012 beräknas 166 miljoner surfplattor ha sålts i världen. I och med att alltfler upptäcker surfplattans många fördelar förväntas siffran öka snabbt under kommande år. Enligt en prognos kommer försäljningen att ligga på 470 miljoner under 2017. Utveckling är häpnadsväckande och surfplattan utmanar redan de konventionella persondatorerna, inte minst i många utvecklingsmarknader. En anledning till denna snabba framgång är delvis det enkla och intuitiva gränssnitt som surfplattan bygger på. Istället för tangentbord och mus pekar och klickar man direkt på skärmen. En annan är att surfplattan är smidig att ta med samt gör det möjligt för dig att snabbt komma åt de data och tjänster du behöver, oavsett var du befinner dig. För dig som vill hålla dig uppdaterad, gå till informationssidan surfplattor bäst i test. Här hittar allt du behöver veta om surfplattor.

Med en surfplatta kan du bekvämt låna och köpa e-böcker, prenumerera på tidningar och tidskrifter, lyssna på radio och skivor, titta på film och TV samt mycket, mycket annat. Den är enkel och smidig att ta med på resor eller när du är ute på stan. Idag finns det appar utvecklade för de flesta situationer, exempelvis för att stämma instrument, för att hitta den billigaste bensinstationen samt för att köpa biljetter till diverse färdmedel och evenemang. Under 2010 års fotbolls-VM i Sydafrika kunde man till och med ladda ner en app för att få sin surfplatta att låta som en vuvuzela!

App Store är ett bra ställe om du vill få en överblick över utbudet av appar för iOS-baserade enheter. Om du vill kolla vad som finns för Googles operativsystem Android, gå då till Android Market. För allt om surfplattor, besök oss på www.surfplattor.info.

No related posts.