Vinterjackor – Det blir allt enklare att handla varor på nätet.

Det blir allt enklare att handla varor på nätet. Vi konsumenter har en uppsjö e-butiker att välja mellan. Och det är bekvämt—nu kan du i lugn och ro sitta hemma och shoppa.  Fortfarande är det dock så att många drar sig för att handla klädesplagg via internet. Det behöver inte vara svårt. Besök www.canadagoosejacka.se! Här har vi samlat en mängd tips och visar dig hur du snabbt och enkelt hittar de bästa vinterplaggen.

Canada Goose är ett företag som under årtionden symboliserat kvalitet och stil. I slutet av 1950-talet grundade företaget av den polske immigranten Sam Tick. Från början hette det Metro Sportwear Ltd. och tillverkningen bedrevs i en lagerlokal i Toronto, Kanada. Varornas fantastiska kvalitet uppskattades tidigt av polarforskare, idrottsmän och äventyrare. Idag har den bredare allmänheten fått upp ögonen. All produktion sker fortfarande i Kanada, men idag expanderar Canada Goose snabbt på europeiska, amerikanska och asiatiska marknader.

För att förenkla för sin stadigt växande kundkrets har Canada Goose tagit fram ett temperaturindex, ett så kallat Thermal Experience Index (som förkortas TEI).  Detta hjälper dig att hitta den jacka som passar bäst för ett visst ändamål och klimat. TEI 1 är en lättviktsjacka som passar för temperturer mellan +5 och -5 Celsius. I andra änden av spektrumet finns TEI 5, som klarar extrema förhållanden och temperaturer under -30 Celsius.

Förutom dunblandningar, med unik kapacitet att absorbera värme, använder sig Canada Goose  av Coyote-päls. Fördelen med denna är att den aldrig fryser eller dra till sig vattenpartiklar. Canada Goose har utvecklat optimala plagg för svåra förhållanden. Läs mer om produkterna på www.canadagoosejacka.se!

No related posts.